Your search results

Hamseweg 2a te Hoogland

Hamseweg 2a te Hoogland

Algemeen

Hoogland is een dorp in de gemeente Amersfoort, in de Nederlandse provincie Utrecht.

Het object is prominent gelegen aan de Hamseweg bij de rotonde (Van Boetzelaerlaan / Zevenhuizerstraat / Hamseweg). Aan de Hamseweg zijn oa gevestigd KOK Wooncenter, Trendhopper, Bike Totaal, Best of Brands mode, Actioncenter Hoogland alsmede de supermarkten Boni en Aldi.

Bereikbaarheid

Zeer goed bereikbaar met de auto (ca 4 km vanaf de A1) alsmede het openbaar vervoer.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en tevens de mogelijkheid tot parkeren aan de Hamseweg.

Vloeroppervlakte

Het object heeft een oppervlakte ter grootte van ca 1.683 m2 BVO, waarvan ca 1.382 m2 BVO begane grond en ca 301 BVO entresol.

Opleveringsniveau

Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige staat.

Eventueel van vorige huurder overgenomen en / of verkregen installaties en / of interieur(delen) behoren niet tot het gehuurde en eventueel onderhoud, reparaties en / of vervanging zijn voor rekening en risico van huurder.

Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, zal huurder het gehuurde bij het einde van de huurovereenkomst of bij het einde van het gebruik van het gehuurde aan verhuurder opleveren in de staat die bij aanvang van de huur in het proces-verbaal van oplevering is beschreven, vrij van schade en gebreken doch behoudens normale slijtage en veroudering.

Aanvangshuurprijs

Op aanvraag.

Voorschot Servicekosten

€ 14.000,- / jaar, exclusief BTW (prijspeil 2018), op basis van verrekenbaar voorschot per jaar met nacalculatie, betreffende oa. G/W/E.

Huurtermijn

In overleg.

Huurbetaling

Per maand vooruit.

Opzegtermijn

12 maanden voor het einde van de lopende huurperiode.

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met de geldende BTW. De bankgarantie zal door een te goeder naam en faam bekendstaande Nederlandse bank worden gesteld.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijkse, conform het maandindexcijfer volgens de consumentenindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Voor het eerst per 1 jaar na oplevering.

BTW

Huurder garandeert verhuurder het gehuurde voor minimaal 90% voor belaste leveringen en diensten te zullen gebruiken.

Huurovereenkomst

Standaard ROZ (2012) contract winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van Artikel 7 : 290 BW, aangevuld met eigenaarsvoorwaarden.

Vergunning

Huurder dient zelf voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor alle noodzakelijke vergunningen en toestemmingen van de desbetreffende gemeentelijke instanties.

Aanvaarding

In overleg.

Voorbehoud

  • Goedkeuring / gunning voltallige directie verhuurder;
  • Formule passend binnen het vigerende bestemmingsplan, hetgeen uzelf dient te toetsen.
  • Voor verhuurder conveniërende financiële informatie.

 

 

Neem contact met mij op


.wpcf7-form {width:100% !important;}

Compare Listings